Velkommen til EC Partner

EC Partner er spesialister innen passive komponenter og har vært leverandør til norsk elektronikkindustri i mer enn 25 år, først som en del av Sheco/ Safetel og fra 2002 som EC Partner AS. 2011 ble EC Partner Ltd. etablert i Hong Kong, som et distribusjons- og logistikksenter. Våre kunder er i dag lokalisert i Europa, Nord-Amerika og Asia.

I dag bistår vi våre kunder med passive komponenter til bransjer som Olje & Gass, IT/Kommunikasjon, Offshore/Marine, Belysning/Oppvarming og diverse elektronikk produksjon.

Leverandører

Vi representerer over 50 leverandører av passive komponenter. Det betyr at vi alltid kan finne en komponent som passer dine behov og ønsker innen: MLCC, keramisk kondensatorer, elektrolytter, filmkondensator, supercaps, spoler, kjerner, trafoer, elmek, brytere, connectorer, krystaller, oscillatorer, LED, RF-komponenter, coax og antenner.

Nippon-Chemi Con (NCC) er verdens største produsent av elektrolytter. NCC vedlikerholder forspranget ved å ha egen produksjon av alle delkomponenter og er ledende på utvikling og produksjon av elektrodefoile. Videre har vi konkurransedyktige priser fra produsenter med mindre sortiment som CEN Link, ECE og Mercury.

HolyStone har spesialisert seg på MLCC som arbeider mye med stacking og fleksible innfestninger (super termination) som hindrer at store komponenter sprekker.

Du kan finne mer informasjon av våre produkter her.

Supply Chain

Vi betjener våre kunder som produserer i Norge og resten av Europa gjennom vårt kontor og varelager i Sør-Oslo med gode forbindelser til flyplassen og de europeiske motorveier for lastebiltransporter.

Vårt kontor og lager i Hong Kong (EC Partner Ltd) gir oss mulighet for å levere komponenter til norske elektronikk produsenter uansett hvor de måtte velge å produsere. Dette gir deg sikkerhet for rett produktkvalitet, enkel kommunikasjon til din komponentleverandør og ikke minst oversikt over priser og betingelser.

Vi leverer kundetilpassede tekniske løsninger - kontakt oss for assistanse med ditt prosjekt!

EC Partner - We solve it for you!