Tjenester

EC Partner er engasjert i langsiktige partnerskap med våre kunder og samarbeid i designfasen av prosjekt. Ved å levere kundetilpassede tekniske løsninger - justeringer i databladet, spesielle artikler og nye design - hjelper vi deg å finne den rette komponenten.

Når du blir involvert med oss tidlig kommer prosjektet ditt å få raskt svar fra produsenten om tekniske justeringer, MOQ, priser og leveringstider då vi samarbeider tett med våre 60+ leverandører fra hela verden.

Vår styrke er:

- Ett bredt sortiment av passive komponenter (alt fra små keramiske kondensatorer i 01005 til supercaps på 100kg).

- Teknisk kompetanse innen passive komponenter som gjør oss til viktig samarbeidspartner for HW utvikling og kunnskap for å finne den beste komponenten med riktig design.

- Med lager både i Oslo og Hong Kong sikrer vi levering av kvalitetskomponenter uansett hvor produksjonen skjer.

Vi representerer over 60 stykker leverandører av passive komponenter som betyr at vi alltid kan finne en komponent som passer dine behov innen: MLCC, keramisk kondensator, elektrolytt, filmkondensator, supercaps, spoler, kjerner, trafo, elmek, brytere, connector, krystaller, oscillatorer, LED, RF-komponenter, coax og antenner.

Vi har en blanding av high-end produsenter som Eaton, IMS, Kemet og Nippon Chemi-Con (NCC), der kvaliteten er den viktigste. I tillegg tilbyr vi også konkurransedyktige produkter fra produsenter med mindre og spesialiserte produktserier som CEN Link, ECE, Hellige Stone og Mercury.

Vi samarbeider ofte med våre kunder for å designe riktig komponent for deres behov.

Kontakt oss for å finne ut hvordan vi kan samarbeide med prosjektene dine.

Se nedenfor for noen av våre prosjektsammendrag og komponenter.